James Cameron, consultat de guvernul american în privinţa petei de petrol din Golful Mexic

James Cameron a fost consultat de reprezentanţi ai guvernului federal american care speră ca regizorul canadian să îi ajute cu câteva idei pentru a stopa scurgerile masive de petrol din Golful Mexic, informează accesshollywood.com.

37 afișări
Imaginea articolului James Cameron, consultat de guvernul american în privinţa petei de petrol din Golful Mexic

James Cameron, consultat de guvernul american în privinţa petei de petrol din Golful Mexic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

James Cameron, regizorul filmelor "Avatar" şi "Titanic", a făcut parte din grupul de experţi şi oameni de ştiinţă care s-au întâlnit, marţi, cu reprezentanţii Agenţiei americane pentru protecţia mediului înconjurător şi ai altor agenţii federale, cu scopul de a găsi soluţii pentru a opri masivele scurgeri de petrol din Golful Mexic.

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor subacvatice şi al vehiculelor comandate de la distanţă. Lungmetrajele "Avatar" şi Titanic", regizate de James Cameron, reprezintă filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei.

Pata de petrol continuă să se extindă în Golful Mexic de la sfârşitul lunii aprilie, după ce platforma Deepwater Horizon a explodat şi s-a scufundat la 60 de kilometri de delta fluviului Mississippi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici