James Cameron lucrează la o "biblie" a francizei "Avatar"

Regizorul canadian James Cameron a început să scrie o "biblie" a francizei "Avatar", într-un moment în care se pregăteşte să înceapă filmările pentru cel de-al doilea lungmetraj din această serie cinematografică.

271 afișări
Imaginea articolului James Cameron lucrează la o "biblie" a francizei "Avatar"

James Cameron lucrează la o "biblie" a francizei "Avatar" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cineastul canadian dezvăluise anterior în cadrul unor interviuri că al doilea film din seria "Avatar" va fi turnat sub apă, informează torontosun.co.

Sam Worthington, starul filmului "Avatar", i-a avertizat însă pe fanii acestei superproducţii SF să nu se aştepte prea curând la o nouă lansare a unui film de James Cameron, deoarece acesta încearcă deocamdată să regăsească aceeaşi stare de spirit pe care a avut-o în timpul filmărilor din 2009.

"Jim mi-a spus despre ce este vorba, ce a plănuit să facă. Este grandios. Jim nu vrea să dezamăgească pe nimeni şi nu va lansa o continuare doar pentru că poate să facă acest lucru. Acum şi-a acordat un răgaz pentru a scrie o biblie mare, un precursor al termenilor din primul film «Avatar», tocmai pentru a reintra în aceeaşi stare de spirit şi a reintra în acea lume fantastică", a spus actorul australian.

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare. Lungmetrajele "Avatar" şi Titanic", regizate de Cameron, sunt filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - 2,78 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici