James Cameron vrea să facă încă trei filme din seria "Avatar"

James Cameron a declarat că în prezent se ocupă numai de "afacerea «Avatar»", regizorul canadian precizând că doreşte să facă încă trei filme în această franciză de succes.

258 afișări
Imaginea articolului James Cameron vrea să facă încă trei filme din seria "Avatar"

James Cameron (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fanii filmului "Avatar" pot fi fericiţi, pentru că James Cameron a declarat pentru New York Times că se ocupă în prezent "numai de afacere «Avatar»".

"O să fac «Avatar 2», «Avatar 3» şi poate şi «Avatar 4»", a dezvăluit James Cameron. "Nu o să produc filmele altor oameni. Nu sunt interesat să preiau scenarii (pentru a face filme, n.r.)", a spus regizorul, potrivit huffingtonpost.com.

Deşi a admis că această intenţie de a continua seria "Avatar" cu mai multe filme poate duce aparent la o restrângere a activităţii sale, Cameron a precizat că aceste producţii îi vor permite să spună tot ce simte nevoia să spună despre "ţările lumii".

Pe de altă parte, James Cameron a mai precizat că va continua să producă documentare.

Deşi lansarea următorului film "Avatar" fusese anunţată pentru 2014, se pare că producţia nu va putea ajunge pe marile ecrane înainte de 2016, a anunţat recent producătorul Jon Landau.

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare. Lungmetrajele "Avatar" (2009) şi "Titanic" (1997), regizate de Cameron, sunt filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - 2,78 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici