James Franco, pe coperta noului număr GQ!

Noul număr al revistei GQ îl are pe copertă pe talentatul actor James Franco, care, mai nou este şi regizor, scenarist, poet şi care tocmai şi-a lansat primul roman - Actors Anonymus, ce se bucură deja de un mare succes peste ocean. Despre cum reuşeşte “supravieţuitorul” din filmul 127 hours să îşi depăşească limitele aflaţi din interviul acordat revistei GQ.

77 afișări
Imaginea articolului James Franco, pe coperta noului număr GQ!

James Franco, pe coperta noului număr GQ!

Pentru că exclusivităţile nu se opresc aici, dar nici modelele de supravieţuitori, citiţi un reportaj despre viaţa tinerilor din Siria, care au fost nevoiţi să renunţe la copilărie pentru a lupta contra regimului din ţara lor.

Mai mult, găsiţi un interviu cu fotograful care l-a urmat pe Elvis Presley în concerte, pe când regele Rock’n’Roll-ului era doar un tânăr dornic de afirmare. Pentru prima dată, aveţi acces la fotografii nemaivăzute cu Elvis. 

Iubitorii de „fumuri grele” se vor perfecţiona cu un manual al trabucurilor, care îi va transforma în connoisseurs, iar celor care preferă aromele mai subtile şi le pot alege cu ajutorul ghidului parfumurilor.

Şi pentru că s-a dat undă verde sezonului de iarnă, la rubrica Action iubitorii sporturilor de zăpadă vor afla ce pârtii merită încercate şi de ce echipament au nevoie pentru a-şi pune în practică hobby-urile. 

Tot în ediţia decembrie 2013 - februarie 2014, vă veţi delecta cu două pictoriale de senzaţie. Isabeli Fontana, cunoscută publicului drept unul din îngerii Victoriei Secret, se dezbracă în exclusivitate pentru GQ Romania, iar Tony Ward, model, celebru pentru relaţia sa tumultoasă cu Madonna vă introduce în lumea sa excentrică şi extravertită.

Desigur, din noul număr nu lipsesc rubricile cu care GQ v-a obişnuit: shopping, editors’s choice, un ghid de stil, un manual de tendinţe şi pagini de accesorii.

Plus: autoturisme, gadgeturi, reţete GQ şi restaurante up-market, ceasuri şi vinuri în ediţii limitate. “Discuţii” vor fi şi de data aceasta pe teme de actualitate din economie, societate şi ecologie. Ca de obicei, mult de citit, mult de privit, mult de pus în practică.

Noul număr al revistei GQ poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de pe 16 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici