James Gandolfini s-a căsătorit în Hawai

Actorul american James Gandolfini, starul serialului de televiziune de succes "Clanul Soprano", s-a căsătorit sâmbătă, în Hawai, cu iubita sa, Deborah Lin.

37 afișări
Imaginea articolului James Gandolfini s-a căsătorit în Hawai

James Gandolfini s-a căsătorit în Hawai (Imagine: Mediafax/AFP)

James Gandolfini, în vârstă de 46 de ani, şi Deborah Lin, în vârstă de 40 de ani, au devenit oficial soţ şi soţie în cadrul unei ceremonii restrânse, care a avut loc în oraşul natal al miresei, Honolulu, informează revista People.

Potrivit unuia dintre invitaţii de la nuntă, aceasta s-a desfăşurat la biserica Central Union, unde mirii şi-au depus jurămintele înconjuraţi de crini şi rododendroni, care au decorat întreaga sală.

Lin a purtat o rochie albă, din dantelă italiană, iar Michael, fiul din prima căsătorie a lui Gandolfini, în vârstă de opt ani, a fost cavaler de onoare.

Cuplul James Gandolfini-Deborah Lin şi-a făcut prima apariţie publică în cadrul unui eveniment din martie 2007, ei logodindu-se apoi, la finalul aceluiaşi an.

Aceasta este cea de-a doua căsătorie a lui Gandolfini, actor recompensat cu trei premii Emmy pentru rolul principal din serialul "Clanul Soprano", unde joacă rolul mafiotului Tony Soprano.

Gandolfini a devenit celebru la nivel mondial datorită acestui rol. "Clanul Soprano" a rulat pe micile ecrane timp de opt ani, iar ultimul episod al acestei saga a unei familii de mafioţi din New Jersey, difuzat în Statele Unite pe 11 iunie 2007, a fost urmărit de mai multe milioane de spectatori.

Calificat de New York Times ca, "poate, cea mai mare operă a culturii americane din ultimii 25 de ani", serialul "Clanul Soprano" a obţinut, de la crearea sa în 1999, 126 de nominalizări şi 21 premii Emmy, dar şi cinci Globuri de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici