Jared Followill, basistul trupei Kings of Leon, s-a căsătorit

Jared Followill, basistul trupei Kings of Leon, s-a căsătorit, sâmbătă, cu logodnica sa, modelul Martha Patterson, în Charlotte, Tennessee.

208 afișări
Imaginea articolului Jared Followill, basistul trupei Kings of Leon, s-a căsătorit

Jared Followill (Imagine: Twitter)

La ceremonia care s-a desfăşurat într-un decor rustic au participat colegii de trupă ai lui Jared Followill, informează contactmusic.com.

Basistul trupei Kings of Leon a postat o fotografie de la nuntă pe pagina sa de Twitter, comentând: "Şiiiii... m-am căsătorit. (Sunt) cel mai fericit bărbat din lume".

Jared Followill s-a logodit cu Martha Patterson în luna aprilie. Atunci, basistul american, în vârstă de 25 de ani, i-a oferit iubitei sale un inel de logodnă cu diamant, al cărui design a fost realizat chiar de el.

Jared Followill a avut în trecut o relaţie cu actriţa Ashley Greene, cunoscută pentru rolul din franciza "Twilight", dar şi cu modelul Alisa Torres.

Jared Followill este ultimul membru al trupei Kings of Leon care se căsătoreşte. Liderul trupei, Caleb Followill, s-a căsătorit cu modelul Lily Aldridge în mai anul trecut. Ceilalţi doi membri ai trupei, Nathan Followill şi Matthew Followill, s-au căsătorit în anul 2009.

Jared Followill este basistul grupului american Kings of Leon, din care mai fac parte fraţii săi Nathan Followill (tobe/ backing vocals) şi Caleb Followill (solist), dar şi vărul lor chitaristul Mathew Followill (chitară). Iniţial comparaţi cu cei de la formaţia The Strokes, dar în variantă sudistă - pentru reinventarea şi resuscitarea rock & roll-ului Dixie-style - cei de la Kings of Leon s-au transformat încet, de-a lungul anilor, într-o trupă de rock experimental.

Kings of Leon s-a bucurat de o popularitate imediată în Marea Britanie, unde, mai târziu, a primit discuri de platină pentru vânzările de albume. Pe măsură ce trupa a explorat diverse stiluri şi a înregistrat şi alte lansări, pe albumele "Aha Shake Heartbreak" (2004), "Because of the Times" (2007) şi "Only By the Night" (2008), comparaţiile cu The Strokes au dispărut, Kings of Leon având în prezent propriul lor stil. Piesa "Use Somebody" a fost desemnată "înregistrarea anului 2010" la gala premiilor Grammy de anul trecut.

Cel mai recent album de studio al formaţiei americane se intitulează ""Come Around Sundown" şi a fost lansat în octombrie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici