Javier Bardem ar putea juca un rol negativ în al cincilea film din seria "Piraţii din Caraibe"

Actorul spaniol Javier Bardem ar putea interpreta un rol negativ în cel de-al cincilea film din seria "Piraţii din Caraibe", alături de Johnny Depp şi Geoffrey Rush, filmările urmând să aibă loc în 2015 în Australia, iar premiera va avea loc în iulie 2017.

127 afișări
Imaginea articolului Javier Bardem ar putea juca un rol negativ în al cincilea film din seria "Piraţii din Caraibe"

Javier Bardem ar putea juca un rol negativ în al cincilea film din seria "Piraţii din Caraibe" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit thewrap.com, actorul spaniol Javier Bardem, în vârstă de 45 de ani, "poartă discuţii preliminare" pentru a juca alături de Johnny Depp, care revine în rolul lui Jack Sparrow, şi Geoffrey Rush în rolul Căpitanului Barbosa, în cea de-a cincea peliculă a francizei cu piraţi, intitulată "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales", potrivit contactmusic.com.

Filmările sunt programate să dureze cinci luni şi vor avea loc în 2015, în Australia, iar Bardem ar trebui să joace rolul unui căpitan fantomă care vrea să se răzbune pe Jack Sparrow, pe care îl învinuieşte moartea fratelui său.

Noul film din seria "Piraţii din Caraibe" va fi produs de Jerry Bruckheimer, iar premiera este prevăzută pentru iulie 2017.

Franciza "Piraţii din Caraibe" a avut încasări totale, la nivel mondial, de 3,7 miliarde de dolari.

Javier Bardem, a cărui soţie, Penelope Cruz, a jucat în filmul "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi" din 2011, nu este străin de rolurile negative, cel mai recent fiind personajul Silva din filmul cu James Bond "007: Coordonata Skyfall", din 2012. De asemenea, Bardem a câştigat un premiu Oscar pentru "cel mai bun rol secundar", pentru interpretarea personajului Anton Chigurh din filmul "Nu există ţară pentru bătrâni/ No country for old men", din 2007.

Actorul Javier Bardem a fost nominalizat la Oscar în 2001 pentru rolul "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas/ Before Night Falls" (2000). În 2010, Javier Bardem a primit premiul pentru interpretare masculină la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul "Biutiful" al regizorului Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat în 2011 şi la premiul Oscar.

Starul spaniol s-a remarcat şi în alte pelicule de succes, precum "Vicky Cristina Barcelona", "Dragoste în vremea holerei", "Fantomele lui Goya", "Colateral", "Marea dinlăuntru/ Mar Adentro" şi "Sânge fierbinte".

Pe 8 noiembrie 2012, Javier Bardem a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici