Jay-Z va cânta la gala BRIT Awards din februarie 2010

Rapperul american Jay-Z a confirmat că va cânta la viitoarea gală BRIT Awards, ce va avea loc la Londra, pe 16 februarie 2010, informează nme.com.

11 afișări
Imaginea articolului Jay-Z va cânta la gala BRIT Awards din februarie 2010

Jay-Z va cânta la gala BRIT Awards din februarie 2010

Jay-Z va interpreta un colaj dintre cele mai cunoscute piese ale sale, dar a anunţat că va face şi un duet cu un artist surpriză. Presa americană a lansat deja câteva speculaţii referitoare la numele artiştilor incluşi în "cursa" pentru acest duet: soţia rapperului, Beyonce, cântăreaţa soul Alicia Keys şi Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Un alt artist care a confirmat că va cânta la această gală este britanicul Robbie Williams, care va deschide ceremonia. Robbie Williams va primi din partea organizatorilor un premiu special pentru "extraordinara contribuţie adusă muzicii".

Gazda acestei gale va fi actorul de comedie Peter Kay.

Gala BRIT Awards va avea loc la Earls Court Exhibition Centre din Londra, pe 16 februarie 2010.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, în vârstă de 38 de ani, este, potrivit publicaţiei Forbes, cel mai bogat artist hip-hop din lume.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici