Jean Michel Jarre: Întotdeauna a fost un vis de-al meu să cânt la Bucureşti (Galerie Foto)

În anii '70, Jean Michel Jarre deţinea sunetul viitorului, iar în prezent, muzica sa sună ireal de actuală. Zeci de ani şi zeci de albume mai târziu, artistul declară, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul român.

31 afișări
Imaginea articolului Jean Michel Jarre: Întotdeauna a fost un vis de-al meu să cânt la Bucureşti (Galerie Foto)

Jean Michel Jarre: Întotdeauna a fost un vis de-al meu să cânt la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După debutul său, care l-a înscris în rândul pionierilor muzicii electronice, Jean Michel Jarre se întoarce la începuturi, la "Oxygene". Un show intim, care nu se înscrie în linia celor care l-au făcut celebru - fără milioane de spectatori, fără show-uri de lasere şi lumini sau focuri de artificii -, va fi prezentat la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 10 noiembrie, marcând astfel împlinirea unui vis mai vechi de-al muzicianului, după cum chiar el susţine.

Vezi aici galerie foto

Artistul, care în tinereţe a ezitat între a alege pictura sau muzica, va folosi prilejul pentru a demonstra de ce muzica sa se aseamănă unui tablou abstract, de ce instrumentele electronice analogice pot fi comparate cu un Stradivarius şi care este relaţia dintre cele două mari entităţi dintr-un concert - scena şi publicul.

Prezentăm integral interviul acordat agenţiei MEDIAFAX de către Jean Michel Jarre:

 

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici