Jennifer Aniston, în costum de baie în vacanţa din Mexic - FOTO

Jennifer Aniston se bucură de o vacanţă cu mult soare, în Cabo San Lucas, din Mexic, alături de logodnicul său, Justin Theroux.

9932 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston, în costum de baie în vacanţa din Mexic - FOTO

Jennifer Aniston (Imagine: hepta)

Jennifer Aniston a fost fotografiată în bikini la piscina hotelului în care stă alături de logodnicul său, informează huffingtonpost.com.

Abdomenul plat al actriţei a infirmat zvonurile conform cărora ea ar fi însărcinată cu gemeni, aşa cum au scris mai multe publicaţii.

Jennifer Aniston şi iubitul ei, actorul Justin Theroux, s-au logodit în luna august a acestui an.

Jennifer Aniston, în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

Aniston a devenit cunoscută graţie rolului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston, care a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt între 2000 şi 2005, a început să joace şi în filme pentru marele ecran, apărând în comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

În luna februarie, Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedetă din distribuţia serialului "Friends" care a primit o astfel de distincţie.

După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2".

Justin Theroux, în vârstă de 41 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici