Milla Jovovich în copilărie. Cum arăta actriţa de la Hollywood în anii '70 - FOTO

Milla Jovovich, vedeta de origine rusă care a devenit una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, a postat pe contul personal de Twitter o fotografie cu ea din anii '70, pe când era doar un copil în fosta republică sovietică.

1652 afișări
Imaginea articolului Milla Jovovich în copilărie. Cum arăta actriţa de la Hollywood în anii '70 - FOTO

Milla Jovovich (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa de 37 de ani îşi aduce aminte cu nostalgie de anii copilăriei, atunci când nu era cunoscută la nivel mondial. Milla Jovovich, cunoscută pentru rolurile celebre în pelicule precum ”Resident Evil” sau ”The Fifth Element”, a postat pe contul său personal de Twitter o imagine de pe vremea când era copil.

Actriţa născută la Kiev în anii '70 a alăturat imaginii şi un mic text: ”Awww! Am găsit această fotografie cu mine de când eram mică din Rusia. Ce trist şi comunist! Foarte drăguţ!”, scrie Daily Mail în ediţia sa electronică.

După ce familia sa a locuit o bună perioadă de vreme în fosta URSS, Milla Jovovich s-a mutat în Los Angeles şi îşi aduce aminte de momentele dificile prin care a trecut atunci când era doar un copil.

”Eram numită de ceilalţi copii o comunistă şi o spioană din Rusia. Nu am fost niciodată acceptată în grupurile de copii de la şcoală”, recunoaşte actriţa.

La vârsta de 12 ani Jovovich a renunţat la şcoală pentru a urma o carieră în modelling, iar la 13 ani a semnat primul său contract ca şi model.

De atunci, cariera Millei a fost pe o cale ascendentă, aceasta apărând în numeroase filme celebre precum franciza ”Resident Evil”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici