Milla Jovovich a furat dintr-un hotel. Ce a sustras actriţa şi ce regret are după fapta comisă

Actriţa Milla Jovovich a mărturisit că a furat dintr-un hotel din Londra, vedeta explicând acest gest prin faptul că obişnuia să se vadă ca o "fată rea" în tinereţe.

771 afișări
Imaginea articolului Milla Jovovich a furat dintr-un hotel. Ce a sustras actriţa şi ce regret are după fapta comisă

Milla Jovovich (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Milla Jovovich a furat un set de ceai aproape întreg dintr-un hotel din Londra, însă crede că acesta s-a spart pentru că şi l-a însuşit într-un astfel de mod, informează thesun.co.uk.

Starul seriei "Resident Evil" - care are o fiică, Ever, în vârstă de patru ani, cu soţul său regizorul Paul W. S. Anderson - a făcut mai multe vizite la hotelul Lanesborough din Londra, împreună cu un prieten, pentru a-şi însuşi piesele setului de ceai, însă recunoaşte că acestea - patru ceşti cu farfurioarele lor, un bol de zahăr şi unul pentru lapte - nu mai sunt într-o stare foarte bună.

Actriţa regretă că nu a putut fura şi ceainicul.

"S-a întâmplat în rânduri diferite. Dar, pentru că le-am furat, s-au spart", a spus Milla, care a adăugat că obişnuia să se vadă ca o "fată rea" şi intra în multe încurcături când era tânără.

De origine ucraineană, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reuşit apoi să îşi construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum "Al cincilea element" şi cele din franciza "Resident Evil".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici