Jennifer Lopez, extrem de provocatoare în noul său videoclip, alături de iubitul ei - VIDEO

Jennifer Lopez şi-a lansat noul videoclip, pentru piesa "Dance Again", în care un rol important îi este acordat iubitului vedetei, dansatorul Casper Smart, cei doi apărând în ipostaze mai mult decât provocatoare.

1505 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, extrem de provocatoare în noul său videoclip, alături de iubitul ei - VIDEO

Jennifer Lopez, sexy şi extrem de provocatoare în noul său videoclip, în care apare alături de iubit - FOTO, VIDEO

Tema videoclipului este una clară: plăcerea de a dansa şi de a face dragoste. "Nimeni nu ştie ce simt cu adevărat. Mi se pare stupid să ascund că îmi place să fac dragoste cu tine, iubitule. Dacă aceasta ar fi o lume perfectă, noi am fi împreună. Vreau să dansez, să fac dragoste şi să dansez din nou", sunt câteva din versurile melodiei "Dance Again".

Ipostazele în care apar cei doi sunt sexy şi provocatoare. Cei doi dansează, mimează scene de sex şi sunt mai mult dezbrăcaţi decât îmbrăcaţi.

Aceasta nu este prima dată când Jennifer Lopez apare în videoclipuri alături de iubiţii ei. Vedeta a mai filmat alături de Ben Affleck, de fostul său soţ Chris Judd şi chiar alături de Marc Anthony, cu care a şi cântat.

Actriţă, artistă, cântăreaţă, producător de film, TV şi muzică, designer de modă, antreprenor, Jennifer Lopez este una dintre cele mai puternice celebrităţi din showbiz. Ea a vândut peste 55 de milioane de albume în toată lumea şi a avut roluri principale în diferite filme care au ajuns pe primul loc în box office, printre care "Soacra mea e o scorpie/ Monster-In-Law" şi "The Wedding Planner". În 2001, "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner" a fost filmul cu cele mai mari încasări, în timp ce albumul ei "J.Lo" a ocupat prima poziţie în Billboard Top 200. Astfel, Lopez a ajuns să fie prima femeie din istorie care a ocupat prima poziţie atât în topurile muzicale, cât şi în cele de film, în aceeaşi săptămână.

În aprilie 2011, Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioadă în care cariera artistei americane se află din nou pe o pantă ascendentă, marcată de lansarea unui nou album şi de includerea ei în juriul popularei emisiuni "American Idol".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici