Jennifer Lopez nu este de acord cu inseminarea in vitro

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, diva pe care telespectatorii MTV o pot vedea miercuri, de la ora 19.00, la "MTV Idol", a declarat că nu a recurs la inseminarea in vitro pentru a-i concepe pe gemenii săi, Emme şi Max, informează postul de televiziune.

58 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez nu este de acord cu inseminarea in vitro

Jennifer Lopez nu este de acord cu inseminarea in vitro (Imagine: Mediafax FOto/AFP)

Vedeta deţine rolul principal în comedia romantică "The Back-up Plan", în care interpretează rolul unei femei care imediat după ce a recurs la o inseminare in vitro se îndrăgosteşte de cel care ar putea fi mult aşteptatul "prinţ pe cal alb". Deşi în film femeia al cărei rol îl interpretează apelează la astfel de metode pentru a rămâne însărcinată, Jennifer Lopez a declarat pentru revista Elle că ea nu este de acord cu astfel de procedee.

Totodată, ea a mărturisit că nu a recurs la fertilizarea in vitro, infirmând astfel orice zvon pe aceasta temă. Diva este de părere că "Dumnezeu este singurul care poate dărui un copil", iar alte metode de concepere sunt împotriva naturii omeneşti. Acesta a fost şi fost motivul pentru care ea a refuzat o inseminare artificială, chiar dacă timpul şi vârsta nu erau de partea ei.

În 2008, Jennifer Lopez, în vârstă de 40 de ani, a născut gemeni, Emme şi Max. Ea este căsătorită cu cântăreţul Marc Anthony.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici