Jeremy Renner va juca în "Misiune: Imposibilă 4"

Actorul Jeremy Renner, starul din "The Hurt Locker", va juca alături de Tom Cruise în cel de-al patrulea film al francizei "Misiune: Imposibilă", au confirmat reprezentanţii studiourilor Paramount Pictures, informează accesshollywood.com.

22 afișări
Imaginea articolului Jeremy Renner va juca în "Misiune: Imposibilă 4"

Jeremy Renner va juca în "Misiune: Imposibilă 4" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În iulie, Tom Cruise a confirmat printr-un mesaj postat pe Twitter că va reveni în această franciză, urmând să joace rolul super-spionului Ethan Hunt pentru a patra oară.

Filmările vor debuta în această toamnă, sub bagheta regizorului J.J. Abrams. Paramount Pictures intenţionează să lanseze "Misiune: Imposibilă 4" în decembrie 2011.

Jeremy Renner a fost nominalizat la ediţia din 2009 a premiilor Oscar an pentru rolul sergentului William James din lungmetrajul "The Hurt Locker", regizat de Kathryn Bigelow. Actorul american va putea fi văzut alături de Ben Affleck şi Jon Hamm în thrillerul "The Town", care va avea premiera în luna septembrie, dar şi în pelicula inspirată din benzile desenate "The Avengers", ce va ajunge pe marile ecrane în 2012.

Cele trei filme ale francizei "Misiune: Imposibilă" au generat împreună încasări de peste 1,4 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici