Jerry Seinfeld, aniversare inedită a căsătoriei - FOTO

Jerry Seinfeld, devenit celebru pentru serialul de mare succes "Seinfeld", sărbătoreşte de Crăciun aniversarea căsătoriei sale cu Jessica.

2216 afișări
Imaginea articolului Jerry Seinfeld, aniversare inedită a căsătoriei - FOTO

Jerry Seinfeld, aniversare inedită a căsătoriei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jerry şi Jessica s-au căsătorit pe 25 decembrie 1999, după o logodnă care a durat un an, iar în acest an au petrecut sărbătorile în Colorado, scrie dailymail.co.uk.

Jessica a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de soţul ei, alături de mesajul: ”Crăciun fericit de la aceşti doi evrei. Ne-am căsătorit pe 25 decembrie acum 14 ani”.

Jerry şi Jessica Seinfeld au trei copii împreună, Sascha, Julian şi Shepherd.

Născut pe 29 aprilie 1954 în Brooklyn, New York, Jerry Seinfeld a devenit interesat de comedie după scurte apariţii în producţii din facultate şi show-uri stand-up. În 1981 Seinfeld a apărut în cunoscuta emisiune de divertisment "The Tonight Show Starring Johnny Carson", urmată de "Late Night with David Letterman" şi altele de acest gen.

În 1989, Jerry Seinfeld şi actorul şi producătorul de televiziune Larry David au creat "The Seinfeld Chronicles" pentru postul TV NBC, redenumit ulterior "Seinfeld". Până la al patrulea sezon, serialul devenise cel mai popular şi de succes sitcom din istoria televiziunii americane. 

Serialul urmăreşte viaţa lui de zi cu zi şi problemele în care intră alături de cel mai bun prieten George Costanza (jucat de Jason Alexander), vecinul Cosmo Kramer (Michael Richards) şi fosta iubită Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfuss).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici