Jessica Alba, anchetată pentru acte de vandalism

Actriţa americană Jessica Alba este anchetată de poliţia americană pentru presupuse acte de vandalism pe care le-ar fi comis în Oklahoma City, potrivit site-ului TMZ citat de accesshollywood.com.

141 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba, anchetată pentru acte de vandalism

Jessica Alba, anchetată pentru acte de vandalism (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană, al cărei nume nu a fost citat de reprezentanţii poliţiei locale, este cercetată în prezent, după ce două bloguri au scris despre "implicarea" actriţei în lipirea mai multor afişe cu rechini pe zidurile din oraş.

Potrivit raportului de poliţie, posterele cu rechini au fost descoperite pe zidurile a cel puţin două generatoare electrice aparţinând Departamentului parcurilor şi locurilor pentru recreaţie din Oklahoma City.

Posterele cu rechini au fost lipite într-un pasaj subteran şi peste panoul publicitar al fundaţiei de caritate United Way.

Potrivit raportului de poliţie, cel puţin două bloguri de pe internet au postat fotografii ale suspectei "pozând în faţa unora dintre postere".

"Două dintre fotografii o prezintă pe această femeie cu o găleată roşie şi ceea ce pare a fi o sticlă de lipici", se precizează în raportul poliţiei americane.

Numele suspectului nu a fost trecut în raportul de poliţie, însă fotografiile care apar pe site-ul TheLostOgle.com prezintă o femeie care pare să fie Jessica Alba, care face semnul victoriei cu braţele ridicate şi zâmbeşte în faţa posterelor cu rechini, lipite peste panoul publicitar al fundaţiei United Way.

O altă fotografie o prezintă pe aceeaşi femeie, care pare să lipească un alt afiş cu rechini, într-un pasaj subteran. În a treia fotografie, ea este prezentată în timp ce lipeşte posterul cu rechini peste un generator electric.

Potrivit unei informaţii apărute pe blogul lui "White Mike", aceste afişe au fost lipite pentru a atrage atenţia asupra populaţiei de rechini din specia Marele Alb.

Pe 4 iunie, "White Mike" a scris pe pagina lui de Twitter: "Tocmai m-am întors acasă. M-am simţit minunat alături de un prieten nou. Acestea sunt fotografiile cu Jessica Alba care a dat o mână de ajutor". În orice caz, linkul care făcea referire la aceste imagini a fost şters de administratorii site-ului.

În după-amiaza zilei de marţi, Jessica Alba a dat publicităţii un comunicat în care a confirmat faptul că a fost implicată în acest incident şi şi-a cerut scuze faţă de locuitorii din Oklahoma City şi faţă de fundaţia United Way.

Jessica Alba a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune "Dark Angel", dobândindu-şi celebritatea datorită rolurilor din filmele "Honey" (2003), "Sin City" (2005) şi "Cei 4 Fantastici" (2005). Recent, tânăra actriţă americană a jucat în peliculele "Sub anestezie" (2007) şi "The Love Guru" (2008).

În 2007, Jessica Alba s-a situat pe primul loc în topul celor mai sexy 100 de femei din lume, realizat pe baza voturilor cititorilor celebrei reviste FHM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici