Jessica Alba, într-un film inspirat din benzi desenate franţuzeşti

Actriţa americană Jessica Alba a achiziţionat drepturile de ecranizare a seriei de benzi desenate franţuzeşti "Insiders", ai cărei realizatori sunt Jean-Claude Bartoll şi Renaud Garreta, informează allocine.fr.

84 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba, într-un film inspirat din benzi desenate franţuzeşti

Jessica Alba, într-un film inspirat din benzi desenate franţuzeşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jessica Alba va deţine şi rolul principal în acest lungmetraj, a cărei regie va fi semnată de Robert Rodriguez.

În acest film, renumita actriţă americană va interpreta rolul lui Najah Cruz, o aventurieră de orgine columbiană, care se infiltrează într-o organizaţie mafiotă, cu scopul de a-l aresta pe capul acesteia.

Robert Rodriguez, cu care Jessica Alba a colaborat deja la filmul "Sin City", va fi şi coproducătorul acestui proiect.

Creată în 2002 de autorii francezi Jean-Claude Bartoll şi Renaud Garreta, seria de benzi desenate "Insiders" cuprinde, pentru moment, şapte volume, cel de-al optulea urmând să fie lansat în luna octombrie a acestui an. Dacă acest proiect se va realiza, "Insiders" va fi prima adaptare a unei benzi desenate franţuzeşti de către un star american. În plus, producătorii intenţionează să lanseze un joc video inspirat din această serie de benzi desenate, iar eroina principală a jocului va fi o "versiune computerizată" a actriţei Jessica Alba.

Jessica Alba a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune "Dark Angel", dobândindu-şi celebritatea datorită rolurilor din filmele "Honey" (2003), "Sin City" (2005) şi "Cei 4 Fantastici" (2005). Recent, tânăra actriţă americană a jucat în peliculele "Sub anestezie" (2007) şi "The Love Guru" (2008).

În 2007, Jessica Alba s-a situat pe primul loc în topul celor mai sexy 100 de femei din lume, realizat pe baza voturilor cititorilor celebrei reviste FHM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici