Jessica Alba şi Jessica Biel, împreună la o cursă organizată în scopuri caritabile

Actriţele Jessica Alba, Jennifer Connelly şi Jessica Biel au participat, ca ambasadoare onorifice a unui brand de cosmetice, la ediţia anuală Run/Walk for Women din New York, organizată pentru strângerea de fonduri destinate cercetărilor medicale împotriva cancerului, informează Daily Mail.

13 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba şi Jessica Biel, împreună la o cursă organizată în scopuri caritabile

Jessica Alba şi Jessica Biel, împreună la o cursă organizată în scopuri caritabile

La manifestare au mai luat parte prezentatorul de televiziune Jimmy Fallon şi cântăreaţa Ciara, care au alergat în fruntea unei mulţimi de 40.000 de alergători.

A fost a 12-a ediţie anuală a acestui eveniment, care constă într-o cursă pe distanţa de cinci kilometri, organizată pentru a strânge fonduri în favoarea cercetărilor medicale împotriva cancerului la femei, tratamentului acestei maladii şi consilierii persoanelor afectate.

Jessica Alba, în vârstă de 28 de ani, starul din "Cei 4 fantastici", a afişat o alură foarte sănătoasă şi foarte zveltă, deşi naşterea fiicei sale Honor Marie a avut loc în urmă cu mai puţin de un an.

Jennifer Connelly, cunoscută pentru rolul ei din "Recviem pentru un vis", a dovedit un tonus de invidiat în timpul acestei curse, care a debutat din celebra Times Square şi s-a încheiat în Central Park din New York.

Actriţa Jessica Biel a pozat alături de prezentatorul de televiziune Jimmy Fallon şi de Ciara, cea mai recentă colaboratoare a iubitului ei Justin Timberlake.

Justin Timberlake, care are o relaţie cu actriţa Jessica Biel din 2007, a lansat recent piesa "Love, Sex, Magic", alături de cântăreaţa Ciara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici