Jim Carrey este bunic!

Jim Carrey a devenit bunic la vârsta de 47 de ani, după ce fiica lui, Jane Carrey, în vârstă de 22 de ani, a dat naştere unui băieţel, vineri, potrivit purtătorului de cuvânt al cunoscutului actor de comedie american, informează accesshollywood.com.

64 afișări
Imaginea articolului Jim Carrey este bunic!

Jim Carrey a devenit bunic la vârsta de 47 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jackson Riley Santana este băieţelul lui Jane, care este cântăreaţă, şi al soţului ei, Alex Santana, de asemenea muzician, cunoscut şi sub numele de scenă Nitro, care activează în cadrul formaţiei rock Blood Money.

"Sunt extrem de emoţionat. Jane va fi o mamă grozavă", declara în vara anului trecut Jim Carrey, pentru Radar Online.

Jane Carrey este fiica lui Jim Carrey din prima lui căsătorie, cu Melissa Carrey. Cei doi au divorţat în 1995, după o căsătorie care a durat aproape zece ani. Jane Carrey, solista trupei rock Jane Carrey Band, este foarte apropiată de tatăl ei. Ea apare adeseori alături de tatăl său şi de actuala iubită a acestuia, actriţa Jenny McCarthy, la diverse gale de caritate.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor '90, datorită rolurilor din filmele "Ace Ventura: detectivu' lu' peşte" şi "Masca". El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei "Tipu' de la cablu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici