Jim Carrey nu vrea să se căsătorească cu Jenny McCarthy

Actorul Jim Carey a promis că nu se va căsători niciodată cu iubita sa, Jenny McCarthy, deoarece nu vrea ca relaţia lor să fie urmărită de ghinion.

52 afișări
Imaginea articolului Jim Carrey nu vrea să se căsătorească cu Jenny McCarthy

Jim Carrey nu vrea să se căsătorească cu Jenny McCarthy (Imagine: Mediafax Foto)

Carey a mai fost căsătorit de două ori - prima dată în 1987, cu fosta actriţă Melissa Wormer, cu care are o fiică în vârstă de 20 de ani, iar a doua oară în 1996, cu Lauren Holly, alături de care a jucat în filmul "Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb and Dumber", şi a căror căsnicie a durat mai puţin de un an, informează Hollywood.com.

Potrivit lui Carrey, experienţa avută cu celelalte relaţii îl învaţă că ar trebui să nu se mai apropie de altar.

"Sunt fericit alături de Jenny, cu toate că, probabil, nu mă voi mai căsători din nou", a declarat actorul.

Actorul canadian Jim Carrey, în vârstă de 46 de ani, a devenit cunoscut la începutul anilor '90, cu "Ace Ventura: detectivu' lu' peşte", apoi cu "Masca", devenind chiar primul actor care a depăşit suma de 20 de milioane de dolari primiţi pentru un film, în 1996, graţie peliculei "Tipu' de la cablu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici