Jim Carrey s-a despărţit de iubita sa, actriţa Jenny McCarthy

Actorii Jim Carrey şi Jenny McCarthy au pus punct relaţiei lor de cinci ani şi au decis să îşi anunţe despărţirea postând, marţi, câteva mesaje pe Twitter.

218 afișări
Imaginea articolului Jim Carrey s-a despărţit de iubita sa, actriţa Jenny McCarthy

Jim Carrey s-a despărţit de iubita sa, actriţa Jenny McCarthy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anunţul lor a surprins multe persoane, deoarece relaţia lor părea să fie una dintre cele mai solide de la Hollywood.

În februarie, de Sfântul Valentin, Jim Carrey, în vârstă de 48 de ani, a angajat o echipă de piloţi pentru a scrie pe cer mesajul "J (inimă) J" deasupra locuinţei din Brentwood a cuplului.

"Jenny, dragostea mea, mi-ai furat inima, sufletul şi, desigur, tot ceea ce găseşti în pantalonii mei", a scris actorul canadian în aceeaşi zi pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter.

Însă marţi, cei doi au anunţat că relaţia lor a luat sfârşit.

"Jenny şi cu mine am pus punct relaţiei noastre de cinci ani. Sunt recunoscător pentru numeroasele momente frumoase petrecute împreună şi îi doresc tot binele din lume", a scris Jim Carrey în mesajul său.

Jenny McCarthy, în vârstă de 37 de ani, a adoptat acelaşi ton amiabil, declarând că şi ea este recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună şi că Jim Carrey va rămâne pentru totdeauna cel mai important bărbat din viaţa ei.

În primele zile ale relaţiei lor, Jim Carrey a impresionat-o pe Jenny McCarthy invitând-o la o plimbare cu elicopterul înainte de a merge la concertele susţinute de Radiohead şi de Fiona Apple, potrivit unui articol publicat în revista People în 2006.

În ultimii ani, Carrey şi McCarthy au iniţiat o adevărată dezbatere naţională despre cauzele autismului, susţinând rezultatele acelor studii medicale potrivit cărora boala ar fi fost cauzată de nişte vaccinuri. Evan, fiul în vârstă de şapte ani al lui Jenny McCarthy, a fost diagnosticat cu această maladie în 2005, iar aceasta a fost, potrivit presei americane, una dintre cauzele care au pus capăt căsătoriei ei cu actorul şi regizorul John Asher.

În prezent, Jenny McCarthy, fostă Playmate în revista Playboy, scrie o carte despre relaţii sentimentale.

Jim Carrey, care are o fiică din primul dintre cele două mariaje ale sale, a devenit recent bunic. Printre cele mai recente filme ale sale se numără comedia din 2008 "Yes Man", care generat încasări de 223 de milioane de dolari pe plan mondial.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor '90, datorită rolurilor din filmele "Ace Ventura: detectivu' lu' peşte" şi "Masca". El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei "Tipu' de la cablu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici