Jimmy Page, chitaristul trupei Led Zeppelin, are o iubită cu 46 de ani mai tânără decât el

Jimmy Page, chitaristul trupei Led Zeppelin, a sărbătorit împlinirea vârstei de 71 de ani printr-o cină discretă alături de noua sa iubita, Scarlett Sabet, care este cu 46 de ani mai tânără decât el.

476 afișări
Imaginea articolului Jimmy Page, chitaristul trupei Led Zeppelin, are o iubită cu 46 de ani mai tânără decât el

Jimmy Page, chitaristul trupei Led Zeppelin, are o iubită cu 46 de ani mai tânără decât el (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi au fost văzuţi, pe 9 ianuarie, de ziua de naştere a rockerului de la Led Zeppelin, luând cina într-un faimos restaurant, informează contactmusic.com.

În ciuda felului modest de a marca această aniversare, Jimmy Page, a cărui avere este estimată la 80 de milioane de lire sterline, a declarat că este încântat de faptul că duce "o viaţă convenţională" alături de mult mai tânăra sa partenera, care este scriitoare şi regizor de film.

"Jimmy duce o viaţă foarte convenţională, nu foarte rock'n'roll", a dezvăluit o sursă. "Noua lui iubita pare o femeie normală", a completat sursa.

Cu toate că Jimmy Page, care a divorţat de cea de-a doua soţie Jimena Gomez-Paratcha în 2008, este cu aproape o jumătate de secol mai în vârstă decât noua sa parteneră, publicaţia The Sun a scris că cei doi "sunt nedespărţiţi".

Scarlett Sabet a apărut în horror-ul "The Reeds", un film din 2010 cu buget redus, şi a scris un volum de poezii intitulat "Rocking Underground", care a fost lansat în luna decembrie 2014.

Chitaristul şi compozitorul englez James Patrick "Jimmy" Page, născut în 1944, şi-a început cariera ca membru în The Yardbirds, înainte de a înfiinţa celebra trupă rock Led Zeppelin. Jimmy Page este unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock, influenţând mulţi alţi cântăreţi de excepţie. Jimmy Page a ocupat locul 9 în topul celor mai buni 100 de chitarişi, realizat de revista Rolling Stone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici