Jocul World of Warcraft va avea propria revistă

Jocul World of Warcraft va avea propria revistă, cu apariţie trimestrială, în 148 de pagini, disponibilă pe bază de abonament şi care nu va include publicitate, informează Media Guardian.

53 afișări
Imaginea articolului Jocul World of Warcraft va avea propria revistă

Jocul World of Warcraft va avea propria revistă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Revista dedicată jocului World of Warcraft se adresează celor 11,5 milioane de abonaţi ai acestuia şi este editată de Future Publishing. Revista apare în patru limbi: engleză, franceză, germană şi spaniolă. Primul număr al revistei va fi livrat abonaţilor în circa două luni.

World of Warcraft: The Magazine va fi o revistă de 148 de pagini, disponibilă pe bază de abonament şi care nu va include publicitate.

FuturePlus, divizia de publishing a companiei, va produce revista în baza unui acord cu Blizzard Entertainment, care a creat jocul online în 2004.

World of Warcraft are 11,5 milioane de jucători care plătesc o taxă lunară pentru a avea acces la joc. Acţiunea jocului se derulează într-o lume fantastică, care include o serie de elemente care se regăsesc şi în jocurile Lord of the Rings sau Dungeons & Dragons.

FuturePlus a promis că va realiza o revistă de calitate, care să le ofere cititorilor informaţii despre istoria şi povestea complicată aflate la baza jocului.

Revista va apărea de patru ori pe an, tirajul ei urmând să fie determinat de numărul de abonaţi care se înscriu pe site-ul titlului, www.worldofwarcraftthemagazine.com. Dan Amrich, Senior Editor al revistei Official Xbox, va fi redactor-şef al World of Warcraft: The Magazine, în timp ce Art Director-ul titlului va fi Ryan Vulk, designer al Wired.

World of Warcraft: The Magazine va costa 34,95 de euro pe ediţie în Europa şi 39,95 de dolari în Statele Unite şi în restul lumii.

Blizzard Entertainment va lansa oficial revista în cadrul convenţiei BlizzCon 2009, care are loc vineri şi sâmbătă la Anaheim, în California.

Recent, compania a anunţat şi că Sam Raimi, regizorul seriei "Omul Păianjen", va realiza o peliculă în care va prezenta confruntarea între membrii Hoardei şi cei ai Alianţei într-un film epic de acţiune care va aduce pe ecrane povestea jocului "World of Warcraft". Filmul va fi coprodus şi co-finanţat de Legendary Pictures şi Warner Bros.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici