Joe Jackson a confirmat că Michael a avut un fiu secret

Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson, a confirmat public speculaţiile potrivit cărora fiul său a avut un copil secret - tânărul dansator Omer Bhatti, în vârstă de 25 de ani, rezultat dintr-o aventură de-o noapte a starului american, ce ar fi avut loc în 1984, informează popeater.com.

216 afișări
Imaginea articolului Joe Jackson a confirmat că Michael a avut un fiu secret

Joe Jackson a confirmat că Michael a avut un fiu secret (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu acordat NewsOne, Joe Jackson a declarat: "Da, ştiam că mai are un fiu".

Presa internaţională afirma în urmă cu o săptămână că Michael Jackson, care a decedat pe 25 iunie, ar fi recunoscut în faţa unor prieteni, în 2004, că el era tatăl lui Omer Bhatti. Aceleaşi surse afirmă că Omer intenţionează să facă un test de paternitate pentru a afla dacă este într-adevăr fiul regretatului "Rege al muzicii pop".

Întrebat dacă Bhatti va fi recunoscut oficial ca fiu al lui Michael, Joe Jackson a declarat, glumind: "Nu ştiu. Nu pot răspunde la întrebare până nu se va întâmpla".

Jermaine Jackson, fratele lui Michael Jackson, a declarat pentru Daily Mail că, dacă testele ADN vor demonstra că Bhatti este fiul cântăreţului, acesta va fi primit cu braţele deschise în familia Jackson: "Dacă Omer este fiul său, atunci asta este. Nu vom contesta acest lucru. Îi vom oferi aceeaşi dragoste şi atenţie de care se bucură Prince, Paris şi Blanket (cei trei copii legitimi ai lui Michael, n.r.)".

Tânărul dansator a primit din partea familiei Jackson un loc în primul rând la în timpul ceremoniei publice organizate în memoria lui Michael Jackson, pe 7 iulie, la Staples Center din Los Angeles, în timpul căreia a stat lângă fraţii şi surorile starului. Acest fapt a alimentat speculaţiile din presă care susţineau existenţa unei legături de rudenie între Bhatti şi legendarul cântăreţ pop.

Deşi mama lui Omer, Pia, şi soţul ei, Riz, care au lucrat amândoi pentru Michael Jackson, au refuzat să dea declaraţii despre starul american, tabloidul britanic The Sun a reuşit să obţină, totuşi, un mic comentariu din partea Piei: "El a fost «Regele muzicii pop». Însă pentru noi, el a însemnat mult mai mult de atât".

În trecut, Omer a făcut nişte declaraţii cu privire la legătura specială care îl leagă de legendarul cântăreţ american. "Loialitatea este cel mai important lucru pentru mine. Ţin legătura cu Michael şi cred că loialitatea mea este singurul motiv pentru care încă mai păstrăm legătura. El este un om incredibil de bun", a spus el în 2008.

Omer a locuit la ferma Neverland a lui Michael Jackson timp de câţiva ani, începând din 1997, iar câteva înregistrări video îl prezintă în timp ce desfăcea cadourile primite din partea starului şi jucându-se cu un bebeluş, despre care se crede că ar putea fi unul dintre cei trei copii ai celebrului cântăreţ.

El se afla la ferma Neverland din California şi în momentul în care poliţia a organizat o percheziţie pentru a colecta probele prezentate în timpul procesului în care Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie, în 2003.

Omer l-a cunoscut pe Michael Jackson în Tunisia, în 1996, pe când avea 12 ani, şi l-a impresionat pe acesta cu mişcările lui de dans. De atunci, el a colaborat cu starul pop de mai multe ori pe scenă.

Despre Riz, tatăl vitreg al dansatorului, se spune că ar fi lucrat ca şofer pentru Michael Jackson, iar despre Pia, mama lui, se crede că ar fi lucrat ca bonă.

Săptămâna trecută, Riz a confirmat faptul că fiul său vitreg a stat în primul rând de scaune în timpul ceremoniei publice de la Staples Center din Los Angeles: "Ştiu acest lucru, pentru că am privit ceremonia în direct. I-am spus soţiei mele: «Să vezi ce va ieşi când va afla presa. Nu este un lucru minor». Faceţi ce vreţi cu această declaraţie. Nu vreau să mai adaug nimic altceva".

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici