Johnny Depp a criticat reality show-urile şi vedetele acestor producţii TV

Actorul Johnny Depp a lansat o serie de critici dure la adresa reality show-urilor şi se teme că aceste producţii TV şi vedetele lor, pe care starul hollywoodian le consideră lipsite de talent, vor domina, peste 20 de ani, programele de televiziune din lumea întreagă.

215 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp a criticat reality show-urile şi vedetele acestor producţii TV

Johnny Depp (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american, în vârstă de 50 de ani, s-a declarat "terifiat" de obsesia societăţii moderne pentru bunurile materiale şi pentru vedetele de reality show şi consideră că această "frenezie a superficialităţii" va duce la declinul societăţii umane peste câţiva ani, informează contactmusic.com

"Sunt cu adevărat speriat. Mai ales atunci când văd toate acele lucruri oribile din reclame - în numeroase reclame -, în care diverse personaje îţi strigă în faţă: «Cumpără asta, fă asta, asta te va salva, asta te va face bine!»", a declarat Johnny Depp pentru revista Interview.

"Acum, totul poate fi transformat într-un reality show. Imaginaţi-vă cum va fi peste 20 de ani", a adăugat starul american.

Johnny Depp, care este logodit cu Amber Heard şi are doi copii - Lily Rose, în vârstă de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani - cu fosta lui parteneră de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, a lansat un atac virulent, aparent la adresa unor vedete precum surorile Kardashian şi Paris Hilton, criticând faptul că foarte multe starlete lipsite de talent au devenit "idoli" ai unei întregi generaţii, graţie fenomenului denumit "reality show TV".

"Acum oamenii devin celebri din te miri ce. Anumite persoane au propriul reality show doar pentru că sunt starlete la Hollywood, iar aceste show-uri devin producţii cu un succes foarte mare şi generează profituri incredibil de mari", a spus actorul american.

"Fenomenul se multiplică, iar spectatorii se uită pur şi simplu la ce se întâmplă în baia vecinilor cu un sentiment nesăbuit de abandon. E ca şi cum te-ai uita la un foc. Nu-ţi poţi lua ochii de la el", a spus Johnny Depp.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Actor versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici