Johnny Depp a regizat un videoclip al trupei Babybird - VIDEO

Actorul american Johnny Depp a regizat, recent, un videoclip pentru formaţia Babybird, în Marea Britanie, informează femalefirst.co.uk.

164 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp a regizat un videoclip al trupei Babybird - VIDEO

Johnny Depp a regizat un videoclip al trupei Babybird (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Johnny Depp a fost văzut pe platoul de filmare, marţi, informează site-ul britanic.

Videoclipul a fost filmat timp de două zile, la Hatfield House, cu liderul Babybird, Stephen Jones, şi actorul din "Snatch", Stephen Graham.

Depp purta la filmări o căciulă, o jachetă groasă şi ochelari cu rame groase, albe.

Actorul în vârstă de 46 de ani este fan al formaţiei, cunoscută pentru hitul "You're Gorgeous" (1996).

Aceasta nu este prima dată când Johnny Depp îşi arată iubirea pentru muzică. Anul trecut, el a recunoscut că a vrut mereu să cânte cu Barry Manilow.

Referindu-se la musicalul horror în care a jucat, "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", el a declarat că nu ar fi abordat un asemenea tip de proiect decât cu Tim Burton ca regizor, adăugând: "Dar dacă am ocazia să cânt în duet cu Barry Manilow, sunt gata!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici