Johnny Depp: Personajul Jack Sparrow, din "Piraţii din Caraibe", este homosexual

Johnny Depp, aflat la festivalul American Film Institute (AFI), care a avut loc între 5 şi 12 noiembrie, a declarat că personajul Jack Sparrow, intepretat de el în saga "Piraţii din Caraibe", este homosexual, la fel ca toate celelalte jucate de actorul american, informează elmundo.es.

4356 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp: Personajul Jack Sparrow, din "Piraţii din Caraibe", este homosexual

Johnny Depp: Personajul Jack Sparrow, din "Piraţii din Caraibe", este homosexual

Actorul american a fost prezent la evenimentul din Los Angeles pentru a promova cel mai recent film în care joacă, "Black Mass: Afaceri murdare/ Black Mass" (2015), de Scott Cooper, iar, într-o discuţie cu jurnaliştii, el a spus că interpretarea pe care a dat-o personajului din seria produsă de Disney a produs confuzii în rândul şefilor companiei.

"Când au văzut primul film, 'Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre', lansat în 2003, n-au pus prea mult preţ pe interpretarea mea. M-au întrebat: 'E beat? E homosexual?'", a povestit Depp. "Şi am răspuns: Nu ştiţi că toate personajele mele sunt gay?", a mai spus acesta, adăugând că s-a temut, la acea vreme, că Disney va renunţa la el.

Johnny Deep a jucat rolul principal şi în celelalte trei filme din seria Disney lansate până în prezent, "Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort" (2006), "Piraţii din Caraibe: La capătul lumii" (2007) şi "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi" (2011), şi va fi protagonistul şi celui de-al cincilea.

Filmările pentru "Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales" s-au desfăşurat în primăvară, în Queensland, Australia, iar rolul principal feminin este interpretat de actriţa Kaya Scodelario. Pelicula se află în prezent în postproducţie.

Filmul, regizat de Joachim Rønning şi Espen Sandberg, din distribuţia căruia mai fac parte Javier Bardem, Orlando Bloom şi Geoffrey Rush, va fi lansat în vara anului 2017.

Cele patru producţii din franciza "Piraţii din Caraibe" au avut încasări totale, la nivel mondial, de circa 3,7 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici