Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-ar putea despărţi

Johnny Depp şi Vanessa Paradis, care au o relaţie de 14 ani şi doi copii, s-ar putea despărţi, din cauza programului haotic al celebrului actor hollywoodian, informează Daily Mail.

1064 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-ar putea despărţi

Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-ar putea despărţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Oamenii din apropierea lui Johnny (Depp -n.r.) sunt îngrijoraţi, deoarece el şi Vanessa (Paradis - n.r) par foarte departe unul de altul, acum", a declarat o sursă pentru site-ul RadarOnline.

Relatările din presă despre o posibilă despărţire a celor doi par să fie contrazise de declaraţiile de iubire pe care Depp (48 de ani) le face Vanessei Paradis (39 de ani), mama celor doi copii ai săi, Liily-Rose (12 ani) şi Jack (9 ani).

Tot RadarOnline susţine, însă, că Depp a solicitat consiliere legală privind o posibilă încheiere a relaţiei sale cu Vanessa Paradis.

"Nu sunt căsătoriţi, dar au fost împreună atât timp şi au împreună doi copii, aşa că o despărţire nu e uşoară", a declarat aceeaşi sursă. Se pare că problemele au apărut în cuplu după ce, în aprilie, anul trecut, Depp a apărut pe prima pagină a unei reviste, sărutând o altă femeie. Acea femeie ar fi fost chiar agenta actorului, Robin Baum.

Starul de la Hollywood locuieşte de mulţi ani într-o fermă din sudul Franţei alături de cântăreaţa Vanessa Paradis, cuplul având reşedinţe de vacanţă în Hawaii, West Hollywood, comitatul Somerset din Marea Britanie şi în Bahamas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici