Johnny Depp, speriat de posibilitatea ca fiica şi fiul lui să devină actori

Actorul american Johnny Depp, care are doi copii împreună cu partenera lui de viaţă, cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, este îngrijorat de interesul manifestat de aceştia pentru actorie şi se teme ca ei să nu îi calce pe urme, informează femalefirst.co.uk.

146 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, speriat de posibilitatea ca fiica şi fiul lui să devină actori

Johnny Depp, speriat de posibilitatea ca fiica şi fiul lui să devină actori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Johnny Depp şi Vanessa Paradis au împreună o fată, Lily-Rose, în vârstă de zece ani, şi un băiat, Jack, în vârstă de şapte ani.

"Un lucu este sigur - niciunul dintre ei nu se va plictisi vreodată. Le arăt întotdeauna numeroasele mele costume, iar ei adoră acest lucru. Copiii mei par să considere că profesia mea este un lucru care li s-ar potrivi. Sincer, sper că Lily-Rose şi Jack nu îşi vor dori să devină actori. Aceasta este cea mai mare frică a mea!", a declarat actorul american, citat de femalefirst.co.uk.

Johnny Depp consideră că familia este cel mai important lucru din viaţa lui şi el este mai interesat în a le face pe plac membrilor familiei sale decât să câştige premii în cinematografie.

"Sunt doar un actor, nu un erou. Nu consider că aş avea datoria de a lăsa lumii ceva. Pentru mine un singur lucru este important: copiii mei să fie mândri de mine!", a explicat actorul american.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici