Johnny Depp va juca în al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe" (Video)

Johnny Depp va juca din nou rolul lui Jack Sparrow, în cel de-al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe", au anunţat, miercuri, reprezentanţii Walt Disney, adăugând că actorul american a semnat pentru încă alte două producţii ale studioului, informează screendaily.com.

589 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp va juca în al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe" (Video)

Johnny Depp va juca în al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe"

În afară de rolul din noul film al francizei de succes "Piraţii din Caraibe", Depp a mai semnat pentru partitura Tonto din filmul "The Lone Ranger", produs de Jerry Bruckheimer, şi pentru cea a Pălărierului Nebun din viitoarea producţie Disney, "Alice în Ţara Minunilor".

Ştirea a fost făcută publică în cadrul unei conferinţe de presă a studiourilor Disney, care a avut loc miercuri, la Kodak Theatre din Los Angeles.

Printre proiectele din viitorul apropiat ale studiourilor Disney se numără drama poliţistă "The Dead", o nouă colaborare dintre Miramax şi Helen Mirren, după "Regina", care i-a adus un premiu Oscar actriţei.

Preşedintele Miramax, Daniel Battsek a anunţat că Mirren va juca rolul unui agent al Mossad-ului în Berlinul de după cel de-al Doilea Război Mondial.

Regizorul peliculei, care va intra în producţie la începutul lui 2009, este John Madden.

Preşedintele studiourilor Walt Disney, Dick Cook, a declarat că Disney pregăteşte un al treilea film din seria "Comoara Naţională", sub bagheta lui Bruckheimer, cu Nicolas Cage în rol principal.

De asemenea, vedeta TV Oprah Winfrey s-a alăturat distribuţiei filmului de animaţie "The Princess and The Frog". Winfrey îşi va împrumuta vocea mamei prinţesei Tiana, a cărei voce aparţine actriţei Anika Noni Rose. Filmul va avea premiera pe 25 decembrie 2009.

La aceeaşi conferinţă, Jim Carrey şi Robert Zemeckis au fost prezenţi pentru a promova filmul "A Christmas Carol", care va avea premiera în iarna lui 2009.

Carrey joacă în şapte roluri în acest film. De asemenea, Sandra Bullock a vorbit despre premiera din 19 iunie 2009 a comediei romantice "The Proposal", iar Dwayne Johnson a prezentat "The Race to Witch Mountain", care va intra în cinematografe pe 13 martie.

Totodată, a fost anunţată premiera musicalului "High School Musical 3: Senior Year", care va avea loc pe 24 octombrie, şi a producţiei "Hannah Montana: The Movie", programată pentru lansare pe 1 mai 2009.

Piraţii din Caraibe

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici