Jojo face din nou baie în piscină, de data aceasta îmbrăcată, într-un nou film de Sergiu Nicolaescu

Cătălina Grama (Jojo), câştigătoarea ediţiei de anul acesta a celebrului show TV "Dansez pentru tine", revine pe marile ecrane, tot sub îndrumarea lui Sergiu Nicolaescu, în filmul "Ultimul corupt din România", o comedie care va avea premiera în cinematografe pe 17 februarie.

399 afișări
Imaginea articolului Jojo face din nou baie în piscină, de data aceasta îmbrăcată, într-un nou film de Sergiu Nicolaescu

Jojo face din nou baie în piscină, de data aceasta îmbrăcată, într-un nou film de Sergiu Nicolaescu

Odată cu lansarea noului său film, frumoasa actriţă va putea fi admirată din nou în piscină, însă, spre deosebire de "Poker", celebra scenă o va prezenta pe Jojo îmbrăcată, informează MediaPro Distribution.

În plină ascensiune profesională, Cătălina Grama reia rolul de succes din "Poker", cel al Monicăi Lăcustă, care de această dată schimbă viaţa de prostituată de lux pe respectabilul fotoliu de ministru al Tineretului.

Despre toate provocările întâlnite la filmarea acestei controversate scene, Cătălina Grama declară cu sinceritate: "Trebuie să vă mărturisesc că mi-a fost foarte frică, pentru că eu n-am sărit în viaţa mea într-o pisicină, iar domnul Nicolaescu a fost foarte strict, a vrut neapărat să sar eu, nu s-a folosit nici o dublură şi, într-un final, am sărit ca o adevărată profesionistă. Recunosc că îmi tremurau genunchii uşurel. Monica iubeşte piscina aceea, pentru ca aţi văzut-o şi în primul film sărind în piscină. De data asta vine încălzită de la minister şi nu mai are răbdare, sare de-a dreptul în piscină cu toate hainele de ministru pe ea".

Fosta amantă a lui Claudiu, pe care l-a despărţit de soţia Margit, a devenit protejata lui Titel. Visul ei de moldoveancă de peste Prut a fost să ajungă prezentatoare la meteo, dar Pangică a preferat s-o plaseze la Ministerul Tineretului. Ajunsă ministru, Monica se întinde la caşcaval, devenind capra ispăşitoare perfectă pentru a fi sacrificată pe altarul anticorupţiei. Disperată că va ajunge la închisoare, se culcă cu Marcel, care-i promite să-i dea leapşa lui Titel. Se baricadează în cabinetul ministerial şi intră în greva foamei... foame pe care şi-o astâmpără cu Arcaşa, peştele ei, protectorul ei.

Alături de Cătălina Grama, distribuţia comediei "Ultimul corupt din România" aduce pe marile ecrane interpretări magistrale din partea unor nume cu greutate ale scenei româneşti, precum Horaţiu Mălăele, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, Ion Riţiu, Mircea Diaconu, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru.

O producţie MediaPro Pictures, "Ultimul corupt din România" este regizat de Sergiu Nicolaescu şi are la bază un scenariu semnat de Adrian Lustig.

Din 17 februarie, filmul va fi distribuit de MediaPro Distribution în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Băneasa, Odeon Cineplex Cluj, Cityplex (Bucureşti, Constanţa, Braşov şi Tulcea), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara, Piteşti, Târgul Mureş), Cinema Premiera (Ploieşti), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Cortina (Oradea), Patria (Craiova), Centrul Cultural "Eugen Ionescu" (Slatina) şi Victoria (Iaşi).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici