Jon Bon Jovi - metodă inedită de a promova voluntariatul şi operele de caritate

Jon Bon Jovi, solistul trupei Bon Jovi, a inaugurat recent în oraşul Red Bank din statul american New Jersey un restaurant de tipul "plăteşti aşa cum poţi", în cadrul unei iniţiative care are rolul de a promova voluntariatul şi operele de caritate

322 afișări
Imaginea articolului Jon Bon Jovi - metodă inedită de a promova voluntariatul şi operele de caritate

Jon Bon Jovi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

JBJ Soul Kitchen, un restaurant care serveşte versiuni considerate sănătoase ale unor preparate clasice din bucătăria "soul food" (bucătăria tradiţională afroamericană, n.r.), nu afişează preţuri în meniurile sale. În locul plăţii tradiţionale, clienţii au posibilitatea de a primi o masă gratuită în schimbul unor activităţi de voluntariat în folosul comunităţii sau de a face o donaţie în favoarea unor asociaţii care le sunt sugerate de personalul acestui restaurant.

Restaurantul JBJ Soul Kitchen, finanţat de JBJ Soul Foundation, o fundaţie creată de Jon Bon Jovi, a fost inaugurat într-o clădire renovată, care în trecut era un magazin de piese auto, informează rollingstone.com.

Într-un interviu acordat publicaţiei New York Magazine, Jon Bon Jovi a precizat faptul că JBJ Soul Kitchen nu va fi un restaurant de tipul "împinge tava".

"Imaginaţi-vă cea mai cool braserie din oraşul vostru natal. Aşa va fi restaurantul nostru. Va fi cel mai frumos restaurant din acest oraş. Trebuie să scăpăm de câteva dintre stigmatele ataşate cuvântului «voluntariat» şi să facem diferenţa", a spus rockerul american.

Trupa Bon Jovi este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat în 2009.

Bon Jovi a susţinut un concert şi la Bucureşti, pe 10 iulie, în Piaţa Constituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici