Josh Hartnett şi-a donat telefonul mobil pentru licitaţia de la Balul de Caritate de Halloween

Actorul american Josh Hartnett a donat un telefon mobil care va fi vândut la licitaţie în cadrul celei de-a patra ediţii a Balului de Caritate de Halloween, ce se va desfăşura pe 25 octombrie, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, informează organizatorii.

20 afișări
Imaginea articolului Josh Hartnett şi-a donat telefonul mobil pentru licitaţia de la Balul de Caritate de Halloween

Josh Hartnett (Imagine: Mediafax/AFP)

Actorul american Josh Hartnett, cunoscut pentru rolurile sale din "Pearl Harbor", "Black Hawk Down", "Sin City", "Lucky Number Slevin" şi "Black Dahlia", s-a alăturat astfel actriţelor Demi Moore şi Gwyneth Palthrow, care au donat o geantă Versace HIT şi, respectiv, un colier cu diamante Damiani pentru a fi licitate la a patra ediţie a Balului de Caritate de Halloween.

Aflat la Londra, unde a debutat în West End, cu rolul titular din "Rain Man", Josh (care a filmat în acest an în România, pentru pelicula "Bunraku") a donat două bilete VIP la această piesă de teatru şi un telefon mobil Samsung Giorgio Armani.

Biletele vor fi adjudecate în cadrul licitaţiei cu strigare, în timp ce telefonul va putea fi achiziţionat la licitaţia fără strigare.

Astfel, invitaţii Balului de Caritate de Halloween vor avea ocazia să îşi arate generozitatea licitând pentru obiectele scoase la vânzare în beneficiul Asociaţiei Ovidiu Rom. Licitaţia caritabilă va avea două părţi, cu şi fără strigare, ambele propunând invitaţilor obiecte şi servicii deosebite.

În cadrul Balului de Caritate de Halloween vor putea fi achiziţionate o rochie a designerului Stephan Pelger, realizată în ediţie limitată şi care face parte din colecţia primăvară-vară 2009, o reproducere a unui fragment de pictură murală de la Mănăstirea Voroneţ, realizată de Cela Neamţu şi intitulată "Voroneţ", o pictură pe material textil negru, realizată de Daniel Bălănescu - "Ioana care întotdeauna uită câte ceva", "Connection of the crystal", realizată de Roxana Rivero Casilla, sculptură realizată din fire de argint sudate, în mijlocul căreia se află o piatră de ametist, şi o rochie creată de Lena Criveanu, în exclusivitate pentru acest Bal.

Colierul cu diamante, geanta Versace HIT, rochia creată de Stephan Pelger, reproducerea semnată de Cela Neamţu, pictura lui Daniel Bălănescu, rochia creată de Lena Criveanu şi sculptura Roxanei Rivero Casilla pot fi admirate la Băneasa Shopping City, până pe 24 octombrie.

La licitaţia cu strigare din 25 octombrie invitaţii pot licita şi pentru un sejur exotic de o săptămână într-una dintre cele mai căutate destinaţii thailandeze, Hua Hin Resort & Spa, cu cazare în Sukothai Suite la hotelul Hilton, aflat în imediata vecinătate a reşedintei de vară a regelui Thailandei. De asemenea, vor mai fi scoase la licitaţie o vacanţă de iarnă la New York, cu cazare la Waldorf Astoria, şi bilete VIP la Brooklyn Academy of Music, pentru a-l vedea pe Ethan Hawke în piesa "Livada cu Vişini" şi pentru a-l întâlni după spectacol în culise. Totodată, câştigătorul va avea privilegiul de a
merge într-un tur privat al celebrei case de licitaţii Christie's, în compania lui Grigore Ghica, urmat de un prânz la Rainbow Room, cunoscutul restaurant de la etajul al 65-lea al Rockefeller Center.

De asemenea, la licitaţia cu strigare vor mai fi scoase un scuter Vespa, cu care câştigătorul se va plimba prin Bucureşti în stilul "Vacanţă la Roma", şi primele şase sticle din ediţia limitată de vin Silencio - Fetească Neagră.

Licitaţia fără strigare va propune un parfum de lux Clive Christian "X", Artwork Limited Edition, donat de Madison Perfumery, creaţii vestimentare ale designerilor Lena Criveanu şi Stephan Pelger, articole de lux de la magazinul The Mews, opere de artă (pictură, fotografie, tapiserie) semnate Costin Craioveanu, Smaranda Nemethi, Petru Bogdan, Bogdan Filip, Matt Bailey, Michael Costuros, Cela Neamţu şi Daniel Bălănescu, bilete VIP la piesa "Livada cu Vişini", cu Ethan Hawke, din cadrul turneului european, un curs individual de limbi străine donat de şcoala Berlitz şi un an de self storage la Euro Mini Storage.

Sub sloganul "Ţară, Ţară Vrem Eroi!", Balul de Caritate de Halloween din acest an îşi propune să sărbătorească eroii - oameni care prin viziune, curaj, muncă, talent, graţie şi creativitate au intrat în istorie ca modele de viaţă şi surse de inspiraţie.

Balul din 25 octombrie, la care sunt aşteptate 650 de persoane, va începe la ora 18.30, cu recepţia în cadrul căreia va avea loc licitaţia fără strigare, urmată de cina în timpul căreia se va prezenta modul în care au fost folosiţi banii strânşi la balul de anul trecut şi se va organiza licitaţia cu strigare. Seara se va încheia cu after party-ul animat de Loredana şi DJ Tom Wilson.

Pentru că este vorba de un eveniment caritabil, participarea la bal se face pe bază de rezervare ca investitor major (30.000 de euro), investitor VIP (15.000 de euro), investitor (5.000 de euro), sponsor (2.750 de euro) sau individual (500 de euro).

La ediţiile din anii trecuţi ale evenimentului, oaspeţi de onoare au fost Leslie Hawke, Ethan Hawke şi Vanessa Redgrave.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici