Judas Priest revine în Bucureşti, pentru un concert programat pe 21 iulie 2020

Trupa britanică Judas Priest revine în Bucureşti, pentru un concert programat pe 21 iulie 2020, de la ora 19.00, la Arenele Romane, în cadrul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years, potrivit organizatorilor.

151 afișări
Imaginea articolului Judas Priest revine în Bucureşti, pentru un concert programat pe 21 iulie 2020

Judas Priest revine în Bucureşti, pentru un concert programat pe 21 iulie 2020

Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preţ special şi vor fi puse în vânzare pe 3 decembrie, la ora 11.00. Până atunci, fanii Judas Priest au acces la bilete pe baza unor coduri pe care le vor primi pe e-mail, anunţă organizatorii. Biletele se găsesc în reţeaua Ia bilet, atât pe site, cât şi în magazine, la preţuri cuprinse între 319 lei şi 139 de lei (early bird), 349 de lei şi 159 de lei în presale, respectiv 370 de lei şi 180 de lei la intrarea în spaţiul de concert.

Trupa britanică Judas Priest a mai concertat la Bucureşti în 2018, 2015 şi 2011.

Trupa Judas Priest a fost înfiinţată în anul 1969, în oraşul Birmingham, şi a lansat 17 albume de studio. Grupul a intrat în atenţia publicului în anul 1974, cu albumul de debut "Rocka Rolla". Britanicii au lansat unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum "British Steel" (1980), "Screaming for Vengeance" (1982), "Painkiller" (1990) şi câteva piese celebre, devenite veritabile "imnuri" rock precum "Breaking the Law", "Living After Midnight" şi "You've Got Another Thing Coming". Considerată una dintre cele mai bune trupe din lume din istoria genului heavy metal, Judas Priest, recompensată cu un premiu Grammy, a vândut peste 50 de milioane de discuri pe plan mondial.

Cel mai recent album al trupei, "Firepower", lansat în 2018, a dus trupa din nou în topuri, iar turneul britanicilor a făcut înconjurul lumii, inclusiv la Bucureşti, la Romexpo.

Turneul din 2020, 50 Heavy Metal Years, marchează cinci decenii de activitate a britanicilor, iar fanii vor avea parte de un setlist croit pe istoria plină de hituri a trupei.

Concertul din iulie 2020 este un eveniment Metalhead powered by Rock FM.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici