Jude Law este noua imagine a unei campanii pentru Dior Homme Sport

Actorul britanic Jude Law este noua imagine a unei campanii pentru gama de produse de îngrijire personală pentru bărbaţi Dior Homme Sport, spoturile fiind realizate de regizorul Guy Ritchie, informează dailymail.co.uk.

27 afișări
Imaginea articolului Jude Law este noua imagine a unei campanii pentru Dior Homme Sport

Jude Law este noua imagine a unei campanii pentru Dior Homme Sport (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Spoturile pentru noua campanie au fost filmate la Paris, în apropierea Turnului Eiffel.

Jude Law apare îmbrăcat într-un costum negru, elegant, alături de o femeie şi apoi într-un Mercedes decapotabil clasic.

Potrivit presei americane, filmările pentru continuarea filmului "Sherlock Holmes", în care Jude Law apare în rolul Dr. Watson, asistentul celebrului detectiv, interpretat de Robert Downey Jr., ar putea începe în aceată vară deşi studiourile de producţia Warner Bros nu au aprobat încă oficial proiectul.

De asemenea, actorul Brad Pitt ar putea apărea în partea a doua a filmului, în rolul prefesorului Moriarty.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici