Jude Law, îngrijorat de autobiografia la care lucrează fosta sa soţie, Sadie Frost

Jude Law este îngrijorat de posibilele detalii defăimătoare care ar putea să se regăsească în autobiografia la care lucrează fosta sa soţie, Sadie Frost, el consultând în acest sens o echipă de avocaţi, informează DailyMail.

79 afișări
Imaginea articolului Jude Law, îngrijorat de autobiografia la care lucrează fosta sa soţie, Sadie Frost

Sadie Frost şi Jude Law (Montaj foto)

Deşi cei doi au rămas în relaţii civilizate după divorţ, petrecându-şi vacanţele împreună şi vizitându-se frecvent, noua autobiografie la care lucrează Sadie a creat recent tensiuni între cei doi.

Potrivit unor surse din anturajul actorului, Jude Law este îngrijorat că anumite detalii care ar putea fi dezvăluite în cartea la care lucrează fosta soţie i-ar putea dăuna în carieră şi chiar i-ar putea compromite imaginea în faţa copiilor.

Jude Law este, în prezent, la filmări în Paris şi a solicitat consultanţă din partea avocaţilor Atkins-Thomson în legătură cu această chestiune, aceiaşi care oferă recomandări juridice prietenei lui, Sienna Miller, care, la rândul ei, este îngrijorată de modul în care va fi portretizată în cartea fostei soţii a lui Jude Law.

Surse implicate în proiect au dezvăluit presei că autobiografia va cuprinde detalii legate de copilăria lui Sadie Frost, primele etape ale carierei acesteia, dar şi informaţii privind mariajul cu Jude Law.

Apropiaţii lui Sadie susţin însă că noua carte se va concentra pe viaţa acesteia şi nu pe cea a fostului soţ sau a altor persoane apropiate ei.

Actorul britanic în vârstă de 37 de ani are împreună cu fosta lui soţie, Sadie Frost, trei copii - Rafferty, în vârstă de 13 ani, Iris, în vârstă de nouă ani, şi Rudy, în vârstă de şapte ani.

În prezent, Jude Law are o relaţie cu fosta lui logodnică, Sienna Miller, de care s-a despărţit în noiembrie 2006, după ce actorul britanic a avut o aventură cu Daisy Wright, dădaca copiilor săi.

Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain". Actorul britanic este prezent pe afişul filmului "Sherlock Holmes", în regia lui Guy Ritchie, în care joacă rolul asistentului celebrului detectiv, Dr. Watson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici