Julianne Moore va juca într-un remake al filmului horror "Carrie"

Actriţa americană Julianne Moore va juca într-un remake al filmului horror "Carrie" din 1976, a raportat site-ul Deadline.com, specializat în postarea de informaţii din industria cinematografică.

137 afișări
Imaginea articolului Julianne Moore va juca într-un remake al filmului horror "Carrie"

Julianne Moore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Moore va juca rolul Margaret White, mama unei adolescente cu puteri supranaturale, scrie bbc.co.uk.

Personajul Carrie va fi interpretat de actriţa în vârstă de 15 ani Chloe Grace Moretz, care a declarat recent pentru BBC News: "Va fi un remake modern, nu va avea la bază atmosfera din anii '70".

Ea spune că noul film "va aparţine genului noir şi va fi interesant" şi va putea să se compare cu pelicula "Black Swan", din 2010, în care a strălucit Natalie Portman.

Filmul original "Carrie" a avut la bază romanul omonim scris de Stephen King.

Actriţele Sissy Spacek, interpreta personajului Carrie, şi Piper Laurie, care a întruchipat-o pe mama ei, au fost amândouă nominalizate la Oscar pentru prestaţiile lor din acest film.

Remake-ul va fi regizat de Kimberly Pierce, cunoscută pentru regia filmului "Boy's Don'y Cry", în care s-a remarcat Hilary Swank.

Povestea din romanul "Carrie" a fost transpusă şi într-un muzical, jucat pe Broadway în 1988, care nu a avut însă succes şi a fost anulat după doar 21 de reprezentaţii.

Julianne Moore, care a primit titlul de femeia anului 2011 din partea Universităţii Harvard, este câştigătoare a unui Glob de Aur ("Poveşti întretăiate" - 1994) şi a fost de patru ori nominalizată la premiile Oscar, pentru rolurile din peliculele "Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1998), "The End of the Affair/ Sfârşitul aventurii" (2000), "Far from Heaven/ Departe de paradis" (2003) şi "The Hours/ Orele" (2003). Ea a câştigat, de asemenea, un premiu de interpretare la Festivalul de Film de la Veneţia ("Far from Heaven/ Departe de paradis" - 2002).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici