Justin Bieber ar fi lovit cu pumnul un fan care încerca să se apropie de maşina artistului - VIDEO

Justin Bieber apare într-un video filmat în Barcelona, în care pare să lovească cu pumnul un fan care încerca să ajungă la maşina unde se afla starul, acesta îndepărtându-se de automobil cu faţa acoperită de sânge în urma incidentului, informează BBC Newsbeat.

4200 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber ar fi lovit cu pumnul un fan care încerca să se apropie de maşina artistului - VIDEO

Justin Bieber ar fi lovit cu pumnul un fan care încerca să se apropie de maşina în care se afla (Imagine: Mediafax Foto)

Cântăreţul Justin Bieber se afla pe bancheta din spate a unei maşini care circula cu viteză mică prin Barcelona, unde artistul se afla în cadrul turneului său "Purpose". Fereastra maşinii este deschisă, iar fanul pare să vrea să ajungă la Bieber şi să vrea să-l atingă. Apoi admiratorul se îndepărtează de maşină cu faţa acoperită de sânge, informează BBC Newsbeat.

Justin Bieber, în vârstă de 22 de ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru premii American Music Awards în 2010.

Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici