Video Ce faci când fetiţa ta aduce acasă un inel cu trei diamante, după ce a fost cerută de soţie de un coleg de şcoală? - VIDEO

Că prima dragoste nu se uită niciodată se ştie, dar chiar nu te aştepţi ca prima cerere în căsătorie să aibă loc în clasele primare şi inelul de logodnă să fie unul cu diamante veritabile.

5560 afișări

Şi totuşi realitatea bate imaginaţia. Un tată a postat dovada într-o înregistrare video în care arată inelul pe care fetiţa sa l-a primit la şcoală de la un coleg îndrăgostit. 

Era unul pe care băieţelul probabil i l-a şterpelit mamei sale, deoarece avea nu mai puţin de trei diamante mărişoare. Pe scurt: inelul costă o avere!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici