COM: O româncă a băgat în ouăle de Kinder statuete Trump. Naivitatea lui Zuckerberg

Trump l-a făcut prieten de campanie. Fake este un ticălos pe capul căruia abia acum Facebook şi Google pun recompense,încearcă să nu-i dea de mâncare. Dar el este peste tot, a fost mereu unde bate netul. Este lumea fluidă, fără dileme.

589 afișări
Imaginea articolului COM: O româncă a băgat în ouăle de Kinder statuete Trump. Naivitatea  lui Zuckerberg

COM: O româncă a băgat în ouăle de Kinder statuete Trump. Naivitatea lui Zuckerberg

Fake este poftit în feed-ul oricui, ca viral. Falsul confirmă prejudecata, te emoţionează. Între Trump şi ouăle unei românce care îndeasă surprize în ouăle Kinder există legături conspirative. Orice ou filmat de The Sun are un Trump în el. De ce?

Tabloidul The Sun şi Social Media înseamnă emoţie. Ambele sunt flaşnete de emoţie. Dau virale sau mor. Viralul înseamnă trăire instant care te copleşeşte. Dă lacrima, sau dă peste tine hohotul. The Sun, Social Media nu ştiu carte, altă carte în afara utilizatorilor influenţi. Zuckerberg, Google spun gata cu fake-urile! Lucrul este posibil? Atâta timp cât utilizatorii fac jocul, este greu de crezut că emoţia nu va fi regină. Atâta timp cât educaţia celor care acceptă aceste ştiri este ca pojghiţa de gheaţă demersul este inutil. Vorbim de eşecul educaţiei, da, la nivel mondial. De altfel, fake-urile se nasc şi înlocuiesc realitatea. Cultura, educaţia la asta ajută. Să ai îndoieli. Fake-ul face orice uşor de înghiţ şi de recunoscut. O femeie din România este băgată într-un joc mediatic. I se spune una, în realitate (!?) este prezentată ca o exploatatoare a propriilor odrasle. Trump a fost prezentat ca mare prieten al Papei de la Roma. Nimeni nu apelează la raţiune în faţa unor asemeneafake-uri. Toate sunt emoţii şi virale. Cine stă să judece? Ele întăresc prejudecăţile. Da, în România sunt exploataţi copiii, da, Trump este atât de puternic că îi fluiera Papa de la Roma în pânzele campaniei. Nimeni nu-şi pune problema adevărului. Adevărul, ştiu, este greu de dobândit. E de verificat, e un exerciţiu de făcut constant, o muncă! Cine are chef de muncă, când omul şi-a luat/trăit porţia de viral şi emoţie? Cum sună? O româncă a băgat în ouăle de Kinder statuete Trump. Nu e aşa că este seducător de adevărat?

 

Cazul Macedonia

Cazul românului de la Ending the Fed

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici