Justin Bieber, noul idol al adolescenţilor

Justin Bieber este noul idol al adolescenţilor din lumea întreagă. Tânărul în vârstă de 16 ani a fost numit cel mai mare star din 2009, iar piesele sale sunt mai ascultate decât cele ale lui Lady Gaga.

105 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber, noul idol al adolescenţilor

Justin Bieber, noul idol al adolescenţilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bieber şi-a început cariera pe YouTube, postând videoclipuri în care cânta melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, şi şi-a lansat primul album, intitulat ,"My World", pe 17 noiembrie 2009.

Justin Bieber a devenit cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200, după albumul lui Stevie Wonder din 1963.

Puştiul a înregistrat vânzări-record în lumea întreagă: peste 3 milioane de albume, în mai puţin de jumătate de an!

Justin înregistrează recorduri şi în mediul online, unde a avut 7,7 milioane de download-uri ale pieselor sale.

Noul său single "Baby", realizat în colaborare cu Ludacris, reprezintă cel mai mare hit al său, plasându-se pe locul 5 în SUA şi pe locul 3 în Canada.

Citeşte mai multe despre Justin Bieber pe www.apropo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici