Justin Bieber s-a supus unui test ADN. Ce vrea să dovedească artistul?

Cântăreţul canadian Justin Bieber s-a supus unui test ADN pentru a dovedi că nu este tatăl copilului născut de Mariah Yeater, o tânără în vârstă de 20 de ani, care susţine contrariul, şi care, potrivit avocaţilor ei, şi-a anunţat intenţia de a-şi supune fiul aceluiaşi tip de test.

326 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber s-a supus unui test ADN. Ce vrea să dovedească artistul?

Justin Bieber (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Invitat în emisiunea "Late Show with David Letterman", difuzată de postul de televiziune CBS, Justin Bieber, în vârstă de 17 ani, i-a spus gazdei emisiunii că a făcut acest test de paternitate, precizând că pentru realizarea testului medicii i-au prelevat o probă de salivă.

Potrivit site-ului TMZ.com, specializat în difuzarea de informaţii despre vedete, tânăra care a susţinut că Bieber este tatăl fiului ei în vârstă de patru ani a acceptat la rândul ei ca bebeluşul să fie supus unui test ADN.


Mariah Yeater a afirmat că a avut o relaţie sexuală cu Justin Bieber după un concert al cântăreţului canadian, iar bebeluşul ei s-a născut în urma acelui act sexual.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici