Justin Timberlake a fost numit director de creaţie al producătorului de bere Bud Light Platinum

Cântăreţul pop Justin Timberlake a fost numit în funcţia de director de creaţie al brandului Bud Light Platinum, care produce bere, acesta urmând să contribuie artistic la promovarea produselor companiei.

245 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake a fost numit director de creaţie al producătorului de bere Bud Light Platinum

Justin Timberlake a fost numit director de creaţie al producătorului de bere Bud Light Platinum (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Actorul din "Reţeaua de socializare" va fi atât consultant cultural, cât şi muzical pentru compania de bere, urmând, de asemenea, să fie distribuit într-un spot publicitar pentru produsul Platinum Night, informează contactmusic.com.

Clipul de promovare va fi difuzat în premieră duminică, în timpul galei de decernare a premiilor Grammy.

"Bud Light Platinum conferă berii o estetică rafinată, distinctă, care se potriveşte perfect cu tot ceea ce fac eu. Aştept cu nerăbdare nu doar să fiu parte din procesul creativ, ci şi să promovez alţi artişti talentaţi", a declarat Timberlake.

Totodată, directorul de marketing al companiei, Paul Chibe, susţine că artistul va oferi mult mai multe decât prestaţia muzicală, adăugând: "Justin Timberlake este una dintre cele mai mari minţi creative din industria de divertisment, iar viziunea sa ne va ajuta pe viitor să definim identitatea Bud light Platinum în spaţiul lifestyle".

"De anul trecut, de la lansarea Bud Light Platinum, am încercat să aduc brandul mai aproape de muzică, incluzând în primele noastre reclame piese ale lui Kanye West şi Avicii. Parteneriatul cu Justin, care marchează şi revenirea lui în muzică, va aduce un plus de relevanţă şi de credibilitate brandului", a mai spus Chibe.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy.

În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

Cel mai nou album al cântăreţului american, "The 20/20 Experience", va fi lansat pe piaţă pe 19 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici