Justin Timberlake apare alături de Mike Myers într-o comedie romantică

Cântăreţul american de muzică pop Justin Timberlake va juca alături de starul din "Austin Powers" Mike Myers în comedia "The Love Guru", produsă de compania Paramount Pictures, informează variety.com.

3 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake apare alături de Mike Myers într-o comedie romantică

Justin Timberlake apare alături de Mike Myers într-o comedie romantică

În acest film regizat de Marco Schnabel vor mai juca Jessica Alba, Romany Malco şi Verne Troyer.

Mike Myers va fi unul dintre producătorii filmului şi va semna şi scenariul alături de Graham Gordy.

Filmul prezintă povestea unui american (Myers) crescut de nişte "guru" la un "ashram" din India. Acesta se întoarce în Statele Unite pentru a face avere din ajutorare personală, iar metodele sale neortodoxe vor fi puse la încercare în momentul în care se oferă să devină consilierul de cuplu al starului unei echipe de hockey.

Filmările vor începe în luna septembrie, la Toronto.

Myers şi Timberlake au mai colaborat la partea a treia a aventurilor căpcăunului Shrek.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici