Justin Timberlake se va căsători cu logodnica lui, Jessica Biel. Unde va avea loc nunta

Cântăreţul şi actorul american Justin Timberlake se va căsători cu logodnica lui, Jessica Biel, în această săptămână.

296 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake se va căsători cu logodnica lui, Jessica Biel. Unde va avea loc nunta

Justin Timberlake se va căsători cu logodnica lui, Jessica Biel. Unde va avea loc nunta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi actori, care s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011, după o relaţie de peste cinci ani, vor schimba jurămintele de credinţă într-un mic oraş italian extrem de îndrăgit de amândoi, fiind vorba de Napoli, scrie femalefirst.co.uk..

Potrivit unei surse citate de publicaţia The New York Post, acea localitate "are o semnificaţie importantă pentru fiecare dintre ei".

"Nunta va avea loc în apropiere de Napoli, într-un orăşel, în această săptămână. Este locul lor preferat, care are o semnificaţie specială pentru ei. Vor avea câteva sute de invitaţi, iar domnişoara de onoare va fi Lindsay Ratowsky, cea mai bună prietenă a miresei. Stilista Jessicăi, Estee Stanley, care este şi partenera de afaceri a lui Justin în firma acestuia de decoraţiuni interioare HomeMint, i-a ajutat să organizeze nunta", a declarat aceeaşi sursă.

Cuplul a cheltuit o mică avere pentru a-şi aduce invitaţii în sudul Italiei cu un avion privat. Printre invitaţi se află starul de comedie Andy Samberg şi producătorul muzical Timbaland.

"Un avion privat a zburat de la New York pentru a-i duce pe invitaţi în Italia, inclusiv pe agenţii de presă ai amândurora. Însă evenimentul este ţinut în mare secret şi nici măcar invitaţilor nu le-au fost comunicate înainte de decolare locul şi ziua în care va avea loc nunta", a adăugat aceeaşi sursă.

Petrecerile au început deja şi sunt în desfăşurare în sudul Italiei pentru a celebra nunta celor două staruri. Invitaţii au fost văzuţi participând la o petrecere privată marţi seară, în apropiere de Napoli şi apoi, miercuri seară, au asistat la un impresionant foc de artificii.

Cuplul a fost văzut pentru prima oară căutând posibile locaţii de nuntă în Italia, în luna aprilie, iar printre locurile vizitate de cei doi s-a numărat şi Palazzo Margherita, palatul deţinut de Francis Ford Coppola în Bernalda, un orăşel aflat la circa 200 de kilometri de Napoli.

Potrivit sursei citate, Jessica Biel a ajuns deja în Italia încă de marţi, după ce şi-a cumpărat rochia de mireasă de la un magazin din Paris.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi. Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în "Reţeaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", în care joacă alături de Mila Kunis. De-a lungul anilor, artistul american a avut relaţii cu alte staruri de calibru din showbiz-ul american, precum Britney Spears şi Alyssa Milano.

Jessica Biel, în vârstă de 30 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune "Al şaptelea cer". În ultimii ani, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici