Justin Timberlake şi Beyonce, favoriţi la MTV Video Music Awards

Starurile pop Justin Timberlake şi Beyonce Knowles au cele mai multe nominalizări la MTV Video Music Awards 2007, distincţii care se vor decerna pe 9 septembrie, în cadrul unei ceremonii organizate la Las Vegas, informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Justin Timberlake şi Beyonce, favoriţi la MTV Video Music Awards

Justin Timberlake şi Beyonce, favoriţi la MTV Video Music Awards

MTV a anunţat nominalizările pentru ediţia din 2007 a Video Music Awards, Justin Timberlake şi Beyonce având fiecare câte şapte nominalizări.

În topul artiştilor cu cele mai multe nominalizări urmează rapper-ul Kanye West şi adolescenta originară din Barbados Rihanna, fiecare cu câte cinci nominalizări.

Printre noile categorii de premii apărute la ediţia de anul acesta a MTV Video Music Awards se numără "quadruple threat award", care onorează "artiştii fără limite care au cucerit mai multe domenii, printre care se numără muzica, moda, activităţile caritabile, afacerile, actoria şi dansul".

La această categorie au fost nominalizaţi Beyonce, Jay-Z, Bono, Timberlake şi West.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici