Justin Timberlake şi Jessica Biel vor să joace împreună într-un film

Cuplul Justin Timberlake şi Jessica Biel sunt în căutarea unui proiect cinematografic în care să apară împreună şi pe care să îl şi producă, informează site-ul publicaţiei The Sun.

3 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake şi Jessica Biel vor să joace împreună într-un film

Justin Timberlake şi Jessica Biel vor să joace împreună într-un film

"Justin şi-ar dori foarte mult să apară într-o comedie, în timp ce Jessica ar vrea să joce într-un rol mai serios, deoarece este preocupată de imaginea sa", au declarat surse apropiate vedetelor, citate de thesun.co.uk.

Aceleaşi surse au mai mărturisit că relaţia celor doi merge foarte bine şi că lansarea unui proiect comun este un lucru foarte firesc. Jessica Biel nu este însă o cântăreaţă prea talentată, aşa că cei doi se vor mulţumi cu o apariţie cinematografică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici