Justin Timberlake va compune coloana sonoră a unui film în care joacă logodnica sa

Cântăreţul american Justin Timberlake va compune coloana sonoră a filmului "The Devil in the Deep Blue Sea", în care va juca logodnica sa, actriţa Jessica Biel.

217 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake va compune coloana sonoră a unui film în care joacă logodnica sa

Justin Timberlake va compune coloana sonoră a unui film în care joacă logodnica sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În ultimii ani, artistul american şi-a întrerupt cariera muzicală, concentrându-se asupra rolurilor sale din filme, iar cel mai recent album, intitulat "FutureSex/LoveSounds", a fost lansat în 2006, informează accesshollywood.com.

Potrivit The Hollywood Reporter, Justin Timberlake va compune coloana sonoră a peliculei "The Devil in the Deep Blue Sea" şi va fi totodată directorul muzical al producţiei.

Filmul prezintă povestea unui arhitect (Jeffrey Dean Morgan), a cărui soţie (Jessica Biel) moare şi care se împrieteneşte apoi cu o adolescentă (Chloe Grace Moretz), pe care o ajută să construiască o plută pentru a traversa Oceanul Atlantic. Filmul se află în preproducţie şi va fi lansat pe marile ecrane în acest an.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeşte "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

După lansarea celui de-al doilea album solo şi turneul mondial de promovare, artistul american a luat o pauză în cariera muzicală, pentru a se concentra asupra rolurilor din filme. Justin Timberlake a jucat recent în "Reţeaua de socializare/ The Social Network", "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher", "Friends With Benefits" şi "În timp/ In Time".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici