Justin Timberlake va fi producătorul unei reality-show de la MTV

Cântăreţul Justin Timberlake va fi producătorul unui nou reality-show difuzat de MTV, bazat pe un format olandez, au declarat reprezentanţi ai postului TV.

12 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake va fi producătorul unei reality-show de la MTV

Justin Timberlake va fi producătorul unei reality-show de la MTV (Imagine: Mediafax Foto)

Emisiunea, care se va numi "The phone", va începe de fiecare dată cu două telefoane mobile ascunse, care sună în locaţii diferite ale unui mare oraş din lume. Cei care sunt sunaţi trebuie să decidă în cinci secunde dacă vor sau nu să participe la concurs pentru un premiun în bani. Prin telefon, un ghid le dă informaţii pentru a îndeplini cerinţele jocului în timp util, informează BBC News Online.

"În fiecare săptămână vom transforma această emisiune într-un scurt metraj de acţiune", a declarat Tony Disanto, Executive Vice-President al MTV.

Emisiunea va debuta în toamnă în Statele Unite.

Luna trecută, compania de producţii Reveille Studios a făcut public faptul că Justin Timberlake este şi producătorul unui episod pilot al unui serial de comedie. Timberlake este cunoscut atât pentru cariera din formaţia N'Sync, cât şi pentru cariera sa solo.

Artistul, câştigător al premiilor Grammy, a apărut, de asemnea, în mai multe filme, printre care "Alpha Dog / Masacrul necruţător" şi "Black Snake Moan / Suspinul şarpelui negru" şi şi-a împrumutat voce unui personaj din "Shrek the Third / Shrek al Treilea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici